Despre noi

Despre Sam's Green Timisoara

Dupa multi ani de alergat pe gazonul de rugby in cautarea victoriei, dragostea pentru armonia perfecta din spatiul verde inconjurator si inclinatia spre business, nu au intarziat sa apara astfel luand nastere compania Sam’s Green, ca o completare perfecta a vietii sale de sportiv de performanta.

“In urma cu sapte ani, am infiintat compania Sam’s Green, avand ca obiect de activitate intretinerea si amenjarea de spatii verzi si landscaping. Compania a fost infiintata ca un raspuns la problemele pietii regionale in acest segment.
Particip la numeroase evenimente de business din tara, in special la editiile Business Days, astfel am avut ocazia sa relationez cu piata de business in domeniu.
Pe plan local, majoritatea firmelor de spatii verzi au ca obiect de activitate doar intretinerea proprietatilor rezidentiale sau amenajarea parcurilor din oras.
In 2012 cand am decis sa infiintez Sam’s Green, am targetat un segment foarte clar, cel al companiilor nationale si multinationale, care au nevoie de servicii premium in domeniul landscaping. Iar din acest punct lucrurile au evoluat de la sine, bazandu-ma pe know-how in domeniu si o echipa de specialisti dornici sa devina lideri de piata alaturi de noi.
Intr-o societate care se ridica constant, construind mereu pe verticala, noi am ales sa avem grija de fascinantul univers verde din jurul vostru, aplicand principiul “30%verde”.

„Oricata imaginatie am avea noi, nu avem resursele sau cunostintele necesare pentru a amenaja spatiul din jurul casei noastre, la potentialul sau maxim. Nu mi-a parut rau nicio clipa pentru alegerea facuta, caci echipa lor a transformat curtea mea intr-o gradina de vis. Acum nu mai merg in vizite, ci imi chem prietenii la mine cand simtim nevoia sa ne bucuram de o dupa-amiaza insorita langa propria mea cascada, realizata de cei de la Sam’s Green.” (Sorin P.)Intr-o societate care se ridica constant, construind mereu pe verticala, spre soare, noi am ales sa avem grija de fascinantul univers verde din jurul vostru, din fata casei voastre, de langa scoala in care invata copiii vostri sau din parcurile in care va plimbati de mana cu persoane dragi sufletelor voastre.

Principiul “30% verde a fost creat si implementat de echipa noastra ca un raspuns al problemelor aparute in companiile cu care colaboram si presupune ca fiecare companie sa acorde 30% din suprafata totala, spatiului verde.
Peste 90% din companiile care se numara in portofoliul nostru de clienti, nu detineau un
spatiu verde pentru angajati fapt care afecta rata de randament a fiecarui angajat in proportie de 65%, aceasta fiind manifestata prin concedii medicale dese, amanarea termenelor de predare a unor proiecte/produse, cresterea nr. pauze pentru fumatori, stare de nervozitate in echipa, scaderea capacitatii de productie, schimbarea locului de munca anual.
La un an de la implementarea principiului “30% verde” in 20 companii nationale si multinationale, am realizat un studiu de piata in cadrul companiilor prin care ne-am dorit sa aflam cat de mult s-au imbunatatit factorii mai sus mentionati. Nu am fost surprins sa aflu ca in toate cele 20 de companii, anagajatii au doar doua pauze pe zi, lucreaza din nou in echipa, proiectele/produsele sunt predate la timp, concediile respecta normele anuale impuse de companie, productivitatea a crescut cu 50% fata de anul precedent iar atmosfera generala este relaxanta, “ca inafara tarii” asa cum afirma unul dintre manageri.”

Sam’s Green a devenit partener al evenimentului Business Days in anul 2014, perioada in care a aplicat in premiera, principiul “30%verde” prin amenajarea spatiului destinat zonei de networking si conferinta, cu plante, arbori, arbusti si flori. Micul parc a fost organizat strategic exact in mijlocul evenimentului, creand astfel o oaza de liniste si relaxare pentru cei peste 1500 de participanti ai mediului antreprenorial din tara si Europa.

Compania  noastra  este unica pe piata prin serviciile oferite. Echipa de parteneri  numara 11 specialisti in domeniu fiind formata din horticultori, peisagisti, gradinari, arhitecti, designeri si decoratori.